Δήμαρχος Λεβαδέων – Εντός των υπό συζήτηση βουλευτικών υποψηφιοτήτων

**Γράφει ο General

Τα έμαθες τα νέα, Αλέξη;

Την Παρασκευή, κατά πάσα πιθανότητα, στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα επιλεχθούν οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αν κι η Δήμαρχος Λεβαδέων διαδίδει με κάθε τρόπο ότι δε παραιτείται και παραμένει “αυτοδιοικητική” είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έδωσε μάχη, ώστε το όνομα της να βρίσκεται εντός των προτεινόμενων στη ΚΕ του κόμματος, μάχη που έως τώρα κέρδισε! Οπότε, θα αφήσουμε τα άρθρα με τίτλους “Δε Παραιτείται”, “Παραμένει Αυτοδιοικητικός” στους μεταφορείς “ειδήσεων”.

Γενικότερα τώρα, στην ουσία:

Αλέξη, γνωρίζω & γνωρίζεις ότι υπήρχαν εκλεγμένοι με τη σημαία & τα σύμβουλα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλησαν να σηκώσουν το βάρος της λύσης του Μακεδονικου ζητήματος. Γνωρίζουμε ότι ψηφοθηρικοί λόγοι οδήγησαν αιρετούς στη σιωπή. Ορισμένοι μάλιστα 2 & 3 φορές αρνήθηκαν την συζήτηση του ζητήματος εντός οργανων. Γνωστά όλα αυτά, κόστισαν αλλά δεν είναι ώρα για φιλτράρισμα.

Αλέξη, γνωρίζω και γνωρίζεις ότι αυτοδιοικητικοί στη αγωνιώδη προσπάθειά τους να επανεκλεγούν θέλησαν να αποτινάξουν από πάνω τους τον συριζαιικο μανδύα, συνδιοργάνωσαν εκδηλώσεις με αυριανους συνδαιτυμόνες του ακραία δεξιού Μαξ Βεμπερ, συμμάχησαν προεκλογικά με αντιπάλους των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Γνωστά όλα αυτά, αλλά δεν είναι ώρα για διαιρέσεις.

Αλέξη, γνωρίζα και γνωρίζες ότι στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα, πολλοί από αυτούς θα επέστρεφαν. Γνωστό κι αυτό, και φυσικά δεν είναι ώρα για αρνήσεις. Άλλωστε, η κρίση των πολιτών θα “διηθήσει”!